Find a workbit just for the time and at the place where you like

GoWorkaBit helps you find short or long term flexible jobs. You can choose your workload, change professions, work in different companies at the same time - and what’s most important, work on your own terms. Turn your work life around and start working in a new way.
Find a bit of work

€17,048,800

of salary earned

7,541

employers signed up

330,612

active job seekers

2,904,400

hours of work done

Applying to workbite has ended.

Find a bit of work

Pakkide sorteerija Smartpost Itellas (öine vahetus)

About the employer

Tere kõigile!

Otsime nutikaid ja tegusaid inimesi, kes tahaksid liituda meiega Smartpost Itella sorteerimiskeskuses pakkide sorteerijatena. See on füüsiline töö, kuid kui sa armastad aktiivsust ja tahad olla osa meie toredast meeskonnast, siis võib see töö just sulle sobida.

Mida töö hõlmab:

Sinu ülesandeks on pakkide sorteerimine, nii masinatega kui ka käsitsi. Kuigi enamus pakke pole eriti rasked, on hea füüsiline vorm siiski eelduseks, et vahetuse ajal energiliselt tegutseda.

Mugavused töökohal:

Meie kööginurgas on külmik, kuhu saad oma lõunasöögi hoida, ning mikrolaineahi, et seda soojendada. Samuti on olemas kohvimasin, kust saad võtta kohvi ja muid sooje jooke (muidugi vajad selleks 20-sendiseid münte).

Tööajad:

Töötame graafiku alusel vastavalt eelnevalt määratud ajakavale. Palun hoia silm peal tööampsu märgitud kellaegadel!

Kui tunned, et oled valmis liituma meie toreda meeskonnaga ja aitama pakkidel õigel ajal õigesse kohta jõuda, siis võta meiega ühendust!

Transport ja öötöö:

Hoolitseme oma töötajate eest! Kui sinu vahetus lõppeb öötundidel ja elad Tallinnas, korraldame ja tasume taksosõidu sinu koju. Kuid oluline märkus: See teenus kehtib ainult Tallinnas elavatele töötajatele. Kaugemalt tulijad peavad arvestama enda transpordivõimalustega.

Lisainfot töö ja kandideerimise kohta saad küsida meie vahetusvanematel +372 53591505. Ootame huviga sinu liitumist meie tiimiga.

Kohtumiseni sorteerimiskeskuses!