Leia tööamps just selleks ajaks ja kohas, mis sulle sobib

GWB aitab sul leida ajutist või pikemaajalist tööd erinevates ettevõtetes, valida sobivat koormust, vahetada ameteid või töötada mitmes ametis samal ajal. Mis kõige tähtsam - tööta enda seatud tingimustel. Muuda oma tööelu põnevaks ja vaheldusrikkaks ning alustada uutmoodi töökarjääri!
Asu tööampsu otsima

16 866 000 €

Eurot teenitud tasuna

7 512

registreerunud klienti

328 630

aktiivset tööampsajat

2 877 800

tundi ülesandeid täidetud

Kandideerimine on lõppenud

Leia tööamps

Kontaktandmebaasi täiendamine

Tööampsu sisu - Meil on circa 1200 kontaktist koosnev kontaktandmebaas Inglismaalt, millel on firma nimi ja üldkontaktid (üldmeil). Meil oleks tarvis täiendada andmebaasi juhatuse liikme või juhtivtöötaja personaalse töö emaili aadressiga ning võimalusel ka telefoninumbriga. Kasutada saad LinkedIni, Googleit ja Company House (UK äriregistrit).

Oskused/vahendid - Töö tegemiseks on vaja põhilisi arvutioskusi ja isikliku arvutit. Peamiselt võiimekus kasutada Google Sheetsi/Exceli andmete täiendamiseks ning oskust, püsivust teha internetis iseseisvat uurimistööd.

Keeleoskus - Omavahel saame suhelda eesti või inglise keeles. Kuid töö tegemiseks on vajalik väga heal tasemel kirjaliku ingliskeele lugemis- ja mõistmisoskust

Pausid, asukoht ja tööaeg - Pause ja tööaega saad ise valida, kuna saad töötada kaugtööna mugavalt oma kodust