Kandideerimine on lõppenud

Leia tööamps

Kosmeetikatoodete etikettimine ja/või toodete komplekteerimine netipoodide laos

Tööpakkujast
Kirjeldus

Tööampsaja hakkab vastavalt vajadusele kas kosmeetikatooteid kleebistama või tooteid komplektideks komplekteerima. Töö nõuab hoolikust ja tähelepanelikkust. Juhendamine kohapeal.

Töökeskkond

Selga ja jalga mugavad riided. Töö reeglina riideid ei määri, temperatuur laos soojapoolne. Tööks vajalikud vahendid on olemas ja töö konti ei murra.
Töökeskkond on aktiivse tegevusega väikekaubaladu. Õhkkond on asjalik ja meeldiv, töökeeleks on eesti keel.
Lubame, et päev möödub ruttu ja positiivses võtmes.

Pausid ja lõuna

Tööpäev kestab kl 8:00-16:00 ja tööaja sisse kuulub 30 minutit tasustatud pausi selle aja jooksul. Vastavalt omaenda soovile võib teha kaks 15-minutilist pausi või ühe pooletunnise pausi.

Kuidas tulla

Ladu asub Tallinna Liiva Keskuse RRK Logistikapargis Nõmmel, Liivalao 11.
Laouksed 38-40. Asume hoone tagumisel küljel.
Ühistransporti kasutades saab meie juurde Järve keskuse bussipeatustest jalgsi.
Keskuse territooriumini ulatuvad mitu jalgrattateed (sh kõige uuem neist Nõmme poolt, mille tunnel tuleb raudtee alt läbi).
Rongiga saab meile kõige lähemale Rapla suunalt, veidi kaugemale jääb rongipeatus Keila suunalt. Sel juhul tuleks rongist väljuda Rahumäe peatuses ja jalutada meile mööda kergliiklusteed.
Autoga tulles leiab tasuta parkimiskoha otse ukse ees. Laousteni 38-40 jõudmiseks tuleb ümber hoone sõita nii, et hoone on vasakul. Esimese nurga juures olev tõkkepuu avaneb automaatselt, kui sõita sellele piisavalt lähedale. Ümber hoone on ühesuunaline liiklus.

Hüved

Kohapeal on meil kosutuseks olemas nii kohv, kakao, tee kui ka vesi. Lõunasöök võta palun kaasa, kohvinurgas on külmik ja mikroahi.
Ampsaja on meie juures täiesti võrdne püsimeeskonna liikmega. Seega, kui satud meile puuviljapäeval, siis oled oodatud vitamiiniampsust osa saama. Suvel premeerime ennast reedeti jäätisega. Või kui on põhjust mingit sündmust tähistada, siis ei ole kindlasti koogisöömisest pääsu.
Sind ümbritsevad sõbralikud töökaaslased, kes alati vajadusel nõu ja jõuga abiks.

Keelteoskused
Eesti keel - Vajalik
Vene keel - Ei ole oluline
Inglise keel - Soovituslik
Muu -
Muud oskused/nõuded
Eesti keel, täpsus detailides, kogemus laotöös

Leia tööamps just selleks ajaks ja kohas, mis sulle sobib

GWB aitab sul leida ajutist või pikemaajalist tööd erinevates ettevõtetes, valida sobivat koormust, vahetada ameteid või töötada mitmes ametis samal ajal. Mis kõige tähtsam - tööta enda seatud tingimustel. Muuda oma tööelu põnevaks ja vaheldusrikkaks ning alustada uutmoodi töökarjääri!
Asu tööampsu otsima

18 823 700 €

Eurot teenitud tasuna

7 721

registreerunud klienti

345 329

aktiivset tööampsajat

3 173 900

tundi ülesandeid täidetud