Leia tööamps just selleks ajaks ja kohas, mis sulle sobib

GWB aitab sul leida ajutist või pikemaajalist tööd erinevates ettevõtetes, valida sobivat koormust, vahetada ameteid või töötada mitmes ametis samal ajal. Mis kõige tähtsam - tööta enda seatud tingimustel. Muuda oma tööelu põnevaks ja vaheldusrikkaks ning alustada uutmoodi töökarjääri!
Asu tööampsu otsima

16 657 400 €

Eurot teenitud tasuna

7 469

registreerunud klienti

326 022

aktiivset tööampsajat

2 848 300

tundi ülesandeid täidetud

Kandideerimine on lõppenud

Leia tööamps

Haabersti JYSKi müüja-klienditeenindaja

Tööampsu pakkujast

Töö Jysk kaupluse kassas on ühteaegu põnev ja ka piisavalt vastutusrikas, pakub võimalust suhtluseks ja meeldivateks emotsioonideks. Kui oled oma töös täpne ja korrektne, omad varasemat kogemust Centara kassasüsteemiga, räägid soravalt eesti keelt (kõik võõrkeeled tulevad kasuks), siis ootame sind pikisilmi oma toredasse tiimi.
Töö Jysk kaupluses on alati mitmekülgne ning sind toetav tiim toimekas, mistõttu võib tekkida vajadus sinu abikäte järele ka saalis kauba väljapanekul.

Tööampsule tulles riietu tumedatese pükstesse ja mugavatesse kinnistesse jalanõudesse. Kolleegidega sobituva logoga t-särgi anname sulle meie.

Päeva kestel saad end sirutada ja veidi hinge tõmmata nii 15-minutilisel pausil kui lõunapausil, mille tarbeks on arvestatud 30 minutit. Maitsva lõunaeine võid osta keskusest kohapealt või võtta kodust kaasa. Meie puhketoas on söögi soojendamiseks mikrolaineahi. Lisaks on meil olemas keedukann ning kohvimasin.

Kolleegide ja klientide tervise kaitsmiseks kannavad kõik töötajad töökohal kaitsemaski.