Find a workbit just for the time and at the place where you like

GoWorkaBit helps you find short or long term flexible jobs. You can choose your workload, change professions, work in different companies at the same time - and what’s most important, work on your own terms. Turn your work life around and start working in a new way.
Find a bit of work

€16,811,000

of salary earned

7,496

employers signed up

327,970

active job seekers

2,869,800

hours of work done

Applying to workbite has ended.

Find a bit of work

Akadeemia Konsumi nutikassasse tööle(Coop Harju)

About the employer

Vajame vastutustundlikku ja töökat abilist nutikassasse kliente teenindama. Võib juhtuda, et selle kõrval vajame sinu abi ka müügisaalis. Kui sul puudub eelnev töökogemus nutikassaga, siis pole hullu - me õpetame su välja.

Töö sisu: juhendad ja abistad klienti nii nuti- kui puldikassas, hoiad kassatsooni korras. Tagad ostukorvide ja ostukärude kokku korjamise ja korrektse ladustamise, et klientidel oleks neid mugav võtta. Kärusid on vaja ka õuest kokku koguda ja kauplusesse sisse tagasi viia ja ka müügisaalis (nutikassa lähedal piirkonnas) tuleb tööpäeva jooksul tööd teha ning kaupa välja panna (kui nutikassas kliente pole).

Lisaks ootame sinult, et oled abivalmis ja aktiivne suhtleja, kellele meeldib kliente abistada.

Kassas töötaja peab olema vähemalt 18 aastane!

Enne kui tööampsule kandideerid, mõtle hoolega järgi, kas sa ikka tahad tööd teha. Kui oleme su välja valinud ja vahetult enne tööpäeva tühistad, siis oled võtnud ära teistelt huvilistelt võimaluse tööampsu teha ja meie töötajad jäävad ilma vajalikust abist.