Find a workbit just for the time and at the place where you like

GoWorkaBit helps you find short or long term flexible jobs. You can choose your workload, change professions, work in different companies at the same time - and what’s most important, work on your own terms. Turn your work life around and start working in a new way.
Find a bit of work

€16,817,800

of salary earned

7,497

employers signed up

328,053

active job seekers

2,870,900

hours of work done

Applying to workbite has ended.

Find a bit of work

Lastelaagri kasvataja

About the employer

Otsime juuli kuuks appi rõõmsameelset laagrikasvatajat Kilp-laste-laagris 7-14-aastastele lastele.

Laagripäevad on temaatilised, seepärast on soovitatav enne Kilplaste raamat läbi lugeda, et kursis olla lugudega. Täpsemad päevakavad olemas, vajalik lastega tegevusi läbi viia, temaatilised mängud, võistlused, käsitöö õpitubades meisterdamine, lastega tegelemine jm.
Täpse programmi õpetame kasvatajale enne laagri algust selgeks ja meie poolt on alati keegi läheduses kes hädast välja aitab kui midagi peaks ununema.

Ootame rõõmsameelset ja särasilmset abilist kellele meeldiks lastega tegeleda, kui omad eelnevat kogemust laagrikasvataja või õpetajana siis on see ainult suureks plussiks.

Kilp-laste-laagrid on 4-päevased ning esimene laagripäev algab veidi hiljem ja kestab umbes kell 10.00-19.00 ning teised päevad umbes 9.00-18.00. Lõuna ajal on meil ka vaikne tund kus saab rahulikult hinge tõmmata ja keha kosutada :)

Lisaks töötasule pakume laagri toimumise päevadel omalt poolt tasuta majutust ja toitlustamist.

Juuli jooksul toimub meil 2 laagrit ja eriti oodatud on tööampsajad kes saavad abiks tulla kõikidesse laagritesse! :)